19 Ocak 2014 Pazar

BUGUN PAZARDI VE KEYIFLI BIR GUN OLDU




.Doğa ile başbaşa olmak .Gerçekten mükemmel bir duygu Balık tutmayı aslında balık tutmaktan çok sakin ve maviye olan tutkumdan seviyorum belki de.
Cumartesi den hazırlıklarımızı yapmaya başladık.Önce yemler alındı ve tabii ki hazırlamasını çok sevdiğim için istavritlerden fletoları çıkarttım.Sardalyaları gazete kağıdına sarıp tuzladıktan sonra buzluğa koydum.
Çay demlemek için semaverimiz ve mangalımızı , en önemlisi de oltalarımızı da bir gün öncesinden hazırladık.
Ve artık sabah olmasını beklemeye başladık.


Fotoğraftaki yeri 2013 ün ekim aylarında keşfetmiştik. Ocaklar tarafında çok şirin bir yer doğrusu.
Sabah gün ışımadan orda idik .Varır varmaz  semaverimizi yaktık.Çayımızı demledik.Ev yapımı nefis poğaçalar ile bir de sabah kahvaltısı gerçekten mükemmel oldu.
Akabinde hemen oltalarımızı çıkardık çantadan ve sıra ile atmaya başladık.Su soğuk olduğu için Eylül -Ekim ayları kadar yoğun vuruşlar alamıyorduk ama yine de keyfimize diyecek yoktu doğrusu.

Çok geçmeden günün kısmeti  oltamıza takılıvermiş biz olta hazırlayıp atma telaşından takıldığını bile farketmemişiz doğrusu.


Tabii keyfimiz daha da arttı .Kocaman bir pisi çıkınca denizden. Öyle tatlı bir gelişi var ki sakin sakin hiç üzmeden yormadan ....

Oltalarımızın yemlerini bir daha elden geçirdik.Çayımız sıcacıktı .Hemen birer bardak daha doldurduk. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte çay içmek anlatması gerçekten çok zor ...
İnanın dostlar şiddetle tavsiye ederim.Alın ailenizi de yanınıza bu keyfi hem yaşayın hem de yaşatın onlara ..


Yaban TV nin kıyı balıkçısı Necmi bey den kısa bir pisi avı videosu ekledim sizler için 
Rastgele diyelim tüm dostlara 






Hiç yorum yok: