15 Ocak 2014 Çarşamba

KARACABEY'E BUNGALOW OTEL YAKISMAZ MI


Merhaba Dostlar ,
Gerçekten resmi görünce iyi bir tatil yapasım geldi.Resim Güney Afrika Cumhuriyetinde bulunan bir Bungalow otele ait sanırım beğenilmeyecek gibi de değil bir baksanıza şu güzelliğe 

Hatta dayanamadım bir kaç fotoğrafını daha ekledim 




Sevgili Dostlar zamanı gelmedi mi hala. Ne zaman tesisleşeceğiz , Ne zaman bir yerlere gitmek yerine kendi sahillerimizde yada mis gibi kokan ıhlamur ormanlarımızda uydurma değil gerçek tesislerde misafirlerimizi ağırlayacağız.

Yüce Rabbim bize resmen bahşetmiş .DENİZ, ORMAN ve en güzeli Türkiye de ve hatta dünya da sayılı bir LONGOZ ORMANI 'na sahibiz.
Düne kadar Alper TÜYDEŞ ilçemizde bir farkındalık oluşturmasa idi bir çok Karacabey'li bunun bile farkında değil o bölgede doğal bir hayatın olduğunu  bilmiyordu. Öncelikle kendisine değerli çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
Ben çok iyi biliyorum ki bir çok kuş gözlemcisi bu bölgeye gelip gözlem yapmakta ve fotoğraf çekmektedir.
Hatta bölge yurtdışından da tek tük misafirlerini sessizce ağırlamaktadır.
Fakat sessizliğe ses verme zamanı çoktan geldi de geçiyor bence. Longoz a yakın bir bölge de kurulacak bir BUNGALOW OTEL hem Karacabey'in hem Boğaz'ın hem de LONGOZ 'un çehresini değiştirir kanısındayım.


Şimdi şöyle bir arkanıza yaslanın ve gözlerinizi kapatın.
ve bir BUNGALOW OTEL in Longoz'a yakın bir bölge de (Doğal Hayatı engellemeyecek) olduğunu düşünün lütfen.
Yurtdışından ve yurtiçinden kuş gözlemcileri ellerinde fotoğraf makineleri ile sabah turuna çıkmışlar.Yüzmek isteyen misafirlerimiz deniz keyfi  için kahvaltı sonrası hazırlık yapmaktalar. Trakking grubu ise çok erken kalkmış ve ıhlamur ormanları içinde oluşturulmuş özel parkuru bitirmenin verdiği keyif ile gayet mutlular.
Çalışanlar ise hepsi bizim çocuklarımız .Ana dilleri gibi ingilizce konuşmakta ve misafirlerine en güzel şekilde hizmet verebilmek için var güçleri ile koşuşturmaktalar.




İnanmakta zorluk çekebilirsiniz fakat bu fotoğraflarını eklediğim Güney  Afrikada'ki Bungalow için bir yıl öncesinden rezervasyon yaptırmak zorundasınız.

SIZCE BU BUNGALOW İLÇEMİZE FAZLAMI GELİR !!!

Lütfen olumlu olumsuz yorumlarınız ile fikrinizi belirtin.







Hiç yorum yok: